Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

A Lyoness Shopping Card mint törzsvásárlói kártya

Mire jó a Lyoness Shopping Card?

A Lyoness vásárlás által nyújtott kedvezményeket a Cashback Card segítségével, a Lyoness kártyaterminállal ellátott üzletekben használhatja ki. Minden Lyoness partnert az üzlet bejáratánál matrica vagy tábla jelzi a vásárlónak, hogy igénybe veheti a Shopping Card-ot, amit a pénztárnál fizetés előtt kell felmutatnia. A terminálon történő lehúzás után a rendszer felkönyveli az Ön webirodájában az 1% azonnali kedvezményt és a további jutalékokat.


Mi az Lyoness Shopping Card és hogyan lehet hozzájutni?

A Lyoness törzsvásárlói kártya úgy igényelhető ha regisztrál a a Lyoness rendszerébe. A regisztráció teljesen ingyenes és semmilyen vásárlási kötelezettséggel nem jár. Az ingyenes regisztráció után vásárlóként kerül be az egyén a Lyoness rendszerébe és ezzel párhuzamosan megkapja a Lyoness Shopping Card nevű kék vásárlói kártyát A törzsvásárlói kártya az Ön azonosítására szolgál és Önt a kedvezmények igénybevételére jogosítják. A Lyoness Shopping Card segítségével kerülnek a kedvezmények a jóváírásra a Lyoness rendszerében és innen kerülnek kifizetésre.

 

Lyoness Cashback Card és Mastercard co-branded kártya

A Lyoness Cashback Card kártyának a fejlettebb változata már egy általános Mastercard fizetőeszköz is, tehát nem csak pénzvisszatérítésre hanem bankkártyás fizetésre is alkalmas. Viszont ez utóbbi már nem ingyenes, 3500 Ft az éves díja és Unicredit-es bankszámla megléte a feltétele.

 

Ingyenes Cashback Card törzsvásárlói kártya


Ez a kártya hasonlóan működik más törzsvásárlói kártyákhoz, mint például: Shell törzsvásárlói kártya (ismertebb nevén Smart kártya) vagy a Supershop törzsvásárlói kártya (élelmiszer, üzemanyag és háztartási vásárlások után) azzal a különbséggel hogy a Lyonessnél Ön nem pontokat, bélyegeket hanem készpénzt gyűjthet vele. Ez alapján nem kell bonyolult brosúrákat és áttekinthetetlen táblázatokat böngésznie, mikor fel szeretné használni a felgyülemlett pontokat, hanem egyszerűen ezt a Lyoness készpénz formában jóváírja Önnek. A Lyoness Shopping Card kártyát a legtöbb Lyoness termékpartnernél elfogadják, így vásárlásnál nem kell magánál tartani külön Smart, Supershop és még ki tudja milyen kártyát a tankoláshoz vagy az élemiszer megvásárlásához, elég ha magával viszi a Lyoness törzsvásárlói kártyáját és bármilyen termék, szolgáltatás igénybe vételénél Ön jogosultá válik a kedvezményekre.

Lyoness Shopping Card

 

A termékpartnerek jelentős hányada rendelkezik kártya leolvasóval, tehát lehetséges náluk a Shopping Card igénybevétele. Jelenleg már csak olyan kereskedők léphetnek be a Lyoness kereskedelmi rendszerébe akik vállalják a terminálok telepítését. Ezzel párhuzamosan  a Lyoness műszaki és értékesítési gárdája azon dolgozik, hogy a lehető legtöbb termékpartnernél Ön kényelmesen kártyával tudja érvényesíteni a kedvezményt. Ez gyors és praktikus, nem kell adminisztrálni. A teljesség igénye mellett a kártyának már  létezik fejlettebb verziója, amely rendelkezik egyéb hitelkártya funkcióval, tehát azon pénzt lehet tárolni, fizetni is tud vele. Tehát ugyanúgy működik mint egy sima Mastercard, viszont ennek van egy éves díja: 3500 Ft/ év. A sima Lyoness Cashback Card törzsvásárlói kártya ingyenes.