Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Lyoness vásárlói klub tagság - belépés a Lyoness club tagok közé

Lyoness vásárlói klub tagság

Lyoness egy olyan törzsvásárlói rendszer avagy vásárlói klub, amiben a tagok, a vásárlásaik után az azonnali pénzvisszatérítésen túl (törzsvásárlói kártya) számos egyéb pénzszerzési lehetőséghez juthatnak hozzá. Természetesen ennek a Lyoness tagság a feltétele, melyhez mindenki teljesen ingyen és kötelezettségektől mentesen juthat hozzá.

Belépés a Lyoness vásárlói klub-ba?

 

Egy egyszerű regisztráció segítségével, melyben szívesen segítünk Önnek, a belépés a vásárlói club tagok közé könnyen megoldható.  Ez a tagság legalább 2 évre szól, amely folyamatos vásárlás esetén a Lyoness tag számára automatikusan megújul (erről bővebben kérem az  általános üzleti feltételeket megnézni).

 

Amennyiben a tagság lejáratáig nem történt folyamatos vásárlás akkor a törzsvásárlói club tagjának lehetősége van újabb 2 évre kb. 3000 ft-ért megújítani. Minden egyes tag a kártya mellett kap egy webirodát is melyben a tagsággal és a vásárlásokkal kapcsolatos mindennemű információt megtalál illetve nyomon tud követni.

A club tagok és a belépés előnyei

Ezen felül minden Lyoness törzsvásárlói tag számára a lehetősége adott a vásárláson túl egyéb , akár passzív jövedelemre is szert tenni. Az ezzel kapcsolatos kifizetéseket szintén a regisztráció után járó webirodában tudja nyomonkövetni.

Érdekli a Lyoness tagság? Jövendőbeli club tagok ide!