Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Lyoness business team: business csomag ismertető és üzletépítés

Lyoness üzletépítés és rövid ismertető

A törzsvásárlói rendszerben kialakult hármas pillér a következő:

- Vásárlói közösség

- A termékpartnerek

- Lyoness Holding

 

Ez utóbbi az, ami adja az egész rendszer lényegét és gondoskodik a termékpartnerekről és vásárlói közösségről.


Lyoness business team

A vásárlói közösség is több részre bontható fel. Ez alapján elkülönül egy olyan széles réteg aki aktívan/passzívan vásárlásra használják Lyoness nyújtotta lehetőséget. Van azonban emellett egy olyan szűk réteg is akik aktív üzletépítéssel igyekeznek gyorsítani illetve elérni a Lyoness nyújtotta további/jelentősebb kedvezményeket. Ők a Lyoness business team, róluk, illetve a leendő tagokról szól ez az ismertető.

 

Lyoness business team tagság - egy komoly üzleti lehetőség!
  

Lyoness business team tagnak minősül minden olyan törzsvásárló aki a rendszerben – régen 520.000, jelenleg 600.000 Ft értékű előleges pozícióval rendelkezik/ett. Business team tagok azonosításuk végett kapnak egy arany színű Cashback kártyát is illetve rendelkeznek további lehetőségekkel, mint például a Nemzetközi Mátrixba való előleges pozíció megvásárlásának opciójával. Ez azért nagy előny mert így párhuzamosan több „mátrixból” kaphatnak visszatérítéseket. (nem csak a hagyományos Nemzeti Mátrixból, aminek minden hazai regisztrált törzsvásárló része). Ezenfelül a Lyoness business team tagjainak van csak lehetősége megfinanszírozni az elkövetkező reklámkampányokat, mellyekkel további direkt és indirekt vásárlókra tehet szert, ezzel is növelve bevételeiket.

Lyoness business csomag

A Business team elnevezés analógiájára a Lyoness létrehozott különböző Business csomagokat, melyek előleges vásárláskor opcionálisan választhatóak aszerint hogy az aktív üzletépítő mekkora pénzt szeretne az üzletébe rakni. Természetesen ezt mindenkinek a pénztárcája szabja meg, például egy nagy Business Csomag jelenleg 600.000 ft értékű pozíció elhelyezést tesz lehetővé. Ez az a minimális Business csomag amely automatikusan megadja a Business team tagságot mellyel az ember előtt a fent említett lehetőségek nyílnak meg.

 

Üzletépítés mesterfokon! Lyoness ismertető személyesen!

 

Üzletépítés és a Lyoness business csomag

Mivel stratégialag a legkedvezőbb kapcsoltan elhelyezni a pozíciókat ezért a nagy Business Csomag jelen esetben egy 7-3-3 –as indulást jelent. Magyarul 7 db kapcsoltan elhelyezett pozícó az I. GO-ban és további 3-3 pozíció a II-III. GO-ban. (7x15.000+3x45.000+3x120.000=600.000) Azaz ha mindezt egy aktív üzletépítéssel megkombinálja a hálózatépítő, akkor a teljes kigazdálkodás után 4,5 M forintot meghaladó összeget jelent neki. Ma Magyarországon elég kevés olyan üzleti lehetőség adódik mely ilyen „csekély” induló összeggel ilyen magas profitot érhet el.

 

Egy nagy Business Csomag megvétele után 1 dolog lesz biztos, mégpedig hogy Ön előbb-utóbb megfogja kapni ezt a pénzt. És csak egy dolog ami bizonytalan, hogy mikor, viszont Lyoness és az Ön szponzorának nyújtotta támogatásával (üzletépítés) ez reális és elfogadható időíntervallumot jelent, és teljes mértékben csak Önön műlik.

 

Legyen az Öné egy Lyoness business csomag még ma!