Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Olcsóbb Gastroyal ételrendelés, ebéd és étel házhozszállítás: a Lyoness étlap


Keressen pénzt a mindennapi ételrendelés után a Lyoness és Gastroyal segítségével. Az egyre gyorsuló világban fokozottan van szükség egy olyan megbízható partnerre mely naponta egyszerűen és gyorsan, változatos, valamint egészséges ételeket biztosít Önnek. Ezt nyújtja Önnek a Lyoness legújabb termékpartnere a Gastroyal mely nemcsak finom ételeket ajánl, hanem minden egyes Gastroyal étel fogyasztónak azonnal pénzvisszatérítést biztosít a mindennapi ebéd után.

Gastroyal ételfutár, ebéd pénzvisszatérítéssel

Ehhez nem kell mást tennie, mint Lyoness törzsvásárlóként rendelnie az egyik legnépszerűbb és méltán jó nevű ételszállító cégnél, a Gastroyalnal. Válogasson a különböző típusú ebéd menükből, hiszen az étlap biztosítja Önnek a hagyományos ételektől kezdve a speciális vagy fogyókúrás menüket is. Ezen felül Gastroyal  étlap nem csak kedvező áron biztosít kiváló minőségű ételek ebben a rohanó világban, hanem a Lyoness segítségével lehetőséget biztosít arra, hogy a mindennapi egészséges étkezés mellett Ön pénzvisszatérítésben részesüljön.


Étel házhozszállítás, olcsóbb étlap ismerőseinek is!

Az étlap alapján egyrészt kényelmesen és praktikusan választhatja ki, állíthatja össze a mindennapi étkezését, másrészt minden étel és ebéd házhozszállítás után jobban jár. Sőt, ha a kollégáinak, barátainak továbbajánlja a Lyoness rendszer használatát, akkor nem csak a saját ebéd és ételrendelés után kap vissza pénzt, hanem az Övék után is.

Igényelje a Lyoness törzsvásárlói tagságot és kártyát és mindez elérhető lesz az Ön számára. Minden egyes Gastroyalnál elköltött forintja után, a Lyoness 1% azonnali készpénz visszatérítés biztosít Önnek. Mondja el barátainak is, hiszen nekik is biztosítja a Lyoness és Gastroyal ezeket a lehetőségeket, s ezen túl Önnek 0,5% visszatérítést nyújt az Ön ismerőseinek minden étel házhozszállítása után is.

És ez még nem minden, az 1%-on túl a Lyoness tagság számos további lehetőséget biztosít Önnek, hogy étkezéseiből profitálhasson. Ezekről a páratlan lehetőségekről a jutalék menüpontban olvashat.

Röviden:
- 1% azonnali pénzvisszatérítés
- 7% maradék árrésgyűjtő

Sőt, a speciális Lyoness - Gastroyal ebéd menü most 19%-os pénzvisszatérítést jelent! (1% azonnal, 17 árrésgyűjtő)

Olcsóbb ételrendelés, de mi másra jó még a Lyoness tagság?

Természetesen a Lyoness kedvezményekre és vásárlási visszatérítésekre számos más területen is jogosult, erről bővebben a termékpartnerek menüpontban olvashat.

Címkék: ételrendelés, ebéd házhozszállítás, étel futár, Gastroyal étlap