Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Lyoness regisztráció: Lyoness kártya igénylés

Mi az a Lyoness kártya? Regisztráció a Lyoness rendszerbe

Ingyenes Lyoness tanácsadás, Lyoness kártya információk


A Lyoness vásárlás által nyújtott kedvezményeket a Cashback Card segítségével, a Lyoness kártyaterminállal ellátott üzletekben használhatja ki. Minden Lyoness partnert az üzlet bejáratánál matrica vagy tábla jelzi a vásárlónak, hogy igénybe veheti a Shopping Cardot, amit a pénztárnál fizetés előtt kell felmutatnia. A terminálon történő lehúzás után a rendszer felkönyveli az Ön webirodájában az 1% azonnali kedvezményt és a további jutalékokat.

Nyilván adódik, a kérdése hogyan lehet ilyen kártyához jutni. A Lyoness kártya egy egyszerű, ingyenes regisztrációval elérhető. Nagyon jó hírem van, ehhez nem kell mást tennie csak érdeklődni az űrlapon keresztül, illetve kérdések esetén a  06 30 619 88 95 számon segítségünket kérnie (esetleg emailben a kapcsolat menüponton keresztül). Egy személyes e-mail levelezés illetve tanácsadás után, melynek keretében elmagyarázzuk Önnek a Cashback kártya működését, Öné lehet ez a törzsvásárlói kedvezményre jogosító eszköz, az úgynevezett  Shopping Card. Fontos tudni, hogy ez a Lyoness regisztráció egyrészt nem kötelezi Önt semmire, illetve ez nem kerül Önnek pénzbe. Regisztrációban szívesen állunk rendelkezésére, átvállalva az adminisztrációs kötelezettségeket hogy minél könnyebben és gyorsabban Öné lehessen a Lyoness kártya.

 

Ezekután, a kártyával felvértezve, a legközelebbi vásárlása után, a kártyát az eladónak átadja és érvényesítés után azonnal jóváíródnak a kedvezmények a Lyoness jutalék rendszerében.

 

A Lyoness regisztráció után járó kedvezmények, jutalékok:

1. Azonnali visszatérítés Önnek: 1%

2. 05%-05% hűségbónusz.

3. Maradék árrés (kereskedőtől függ a mértéke) az Ön árrés gyűjtőjébe kerül felkönyvelésre és gyűlik-gyűlik további pénzbevételi forrásként, későbbi visszatérítések eléréséért.

Több olyan üzlet is működik a Lyoness rendszerében, ahol online módon, interneten keresztül tud vásárolni. Ez esetben a Lyoness honlapján kell megkeresnie az adott üzletet. Így a rendszer tudni fogja, hogy Ön Lyoness partnerként kíván vásárolni, amit az Ön Lyoness kártya mellé járó PIN-kódjával tud érvényesíteni. Fizesse ki a terméket az utalványszámláján meglévő összegből, és szintén jóváíródnak a Lyoness vásárlás kedvezményei.