Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Lyoness mátrix: multi level marketing, bináris MLM rendszer

Lyoness bináris mátrix:

A korábbi oldalakon olvashatott már a Lyoness MLM rendszer működéséről, azon belül is bináris mátrix struktúráról, mely a rendszer elszámolás alapját adja. Mint azt megfigyelhette, a binárisan elhelyezkedő pozíciók mátrix struktúrában helyezkednek el. Ez alapján például ha Ön itt Magyarországon törzsvásárlóként regisztrál Ön azonnal tagja lesz a Mo-i Nemzeti Mátrixnak. Ebben előbb-utóbb, vagy vásárlásai után vagy előleges pozíció vásárlása után létre fog jönni az első pozíciója, majd szép sorjában a többi, ezzel párhuzamosan szert tehet a bónuszokra, visszatérítésekre. Tehát vásárlásai után a Nemzetközi mátrxiba kerülnek az Ön pozíciói. A Nemzetközi mátrixon belül található az Ön Személyes mátrixa ami az Ön első pozíciójával indul és magába foglalja az Ön és barátai pozícióit is (adott esetben Ön előtt lévő emberét is).

Lyoness bináris matrix infók, regisztráció oldalunkon itt!


Mivel azonban a Lyoness más országokban és kontinesen (pl USA) is üzemeltet leányvállalatokat ezért lényeges volt hogy létrehozzon Nemzetközi, Európai és további mátrxiokat hiszen a bináris rendszerek itt egymásba ékelődve ugyanakkor egymással párhuzamosan működnek. Tehát a legbelső mátrix az Ön sajátja és kifelé építkezve érjük el a Nemzetit, Nemzetközit és szükség szerint az Európai mátrixot. Az egész rendszer zsenialitása abban rejlik hogy Ön egyszerre többféle mátrixból is számíthat bónuszokra, visszatérítésekre ha van ott pozíciója.

 

Ehhez 2 lehtősége van:
1, Ha rendelkezik a nagy Business csomaggal akkor Ön jogosult pozíciókat vásárolni a Nemzetközi mátrixba
2, Bizonyos pozíció állások után (5/5,10/10,15,15,20,/20) automatikusan úgynevezett bónusz szerződéseket kap melyek beépülnek a megfelelő mátrixba. (Nemzetközi, Nemzeti, Saját és Nemzetközi), ez alapján minden egyes pozíció értkéke a visszagazdálkodás során nemcsak pénzben fejezhető ki, hanem a bónusz szerződésekben is melyek a különféle mátrixokban pozícionálva teszik Önt jogosultá további jutalékokra.

Multi level marketing - MLM rendszer

Mondanám hogy vége de még messze nincs, hiszen Lyoness megalkotott e fent említett-összefoglaló néven: Aktív mátrixok mellett- egy úgynevezett passzív mátrixot melybe a kikazdálkodás után kerülnek a pozíciók (miután elérte a 35/35,30/30 stb állást). Ide csak kifutotta (kigazdálkodott) pozíciók kerülnek és itt nincs egyösszegű vásárlási visszatérítés, csak a bizonyos állások után járó rendszer jutalékok (5/5,10/10 stb). Nagyon jól látszik hogy a Lyoness rendszer sava-borsa rejlik ebben a többszintű és ugyanakkor párhuzamos elgondolásban, mely növeli az Ön lehetőségét hogy minél nagyobb összegű jövedelemre tehessen szert. Ezért az üzletépítés az egyik lényeges  része a Lyoness MLM rendszer fejlesztésének. A multi level marketing struktúrában a az aktív és a passzív matrixok is úgy keletnekznek gyorsabban, ha Ön be tud vonni további törzsvásárlókat is!

 

Lyoness multi level marketing - MLM rendszer csatlakozás!