Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Auchan akció - OMV, Lukoil, KIKA, Bamuax, Praktiker, REÁL, Spar, Lidl, Penny, Cora, Tesco

Auchan akció - OMV, Lukoil, KIKA, Bamuax, Praktiker, REÁL kedvezmény

A Lyoness folyamatosan bővíti a magyarországi illetve a nemzetközi termékpartner hálózatát. Magyarországon jelenleg több mint 3.000 elfogadóhely van ahol törzsvásárlóként tudunk vásárolni és a kedvezményekre szert tenni (úgy mintha mindig akciós termékeket vennénk). Gyakorlatilag minden egyes területről megtalálhatóak üzletek. Két nagy terület megfontolandó mely minden törzsvásárlónak elérhető, melyben szinte mindenki kivétel nélkül havi fix nagyobb összeget hagy ott,  ezek pedig az élelmiszerüzletek, pl: Auchan, REÁL, G-roby, Tesco, Spar, LIDL, Penny, Cora stb., illetve a benzinkutak pl: OMV, Lukoil, MOL, SHELL, stb.


A kiskereskedelmi, elsősorban élelmiszer üzletek közül is számos megtalálható a termékpartnerek körében. Amíg Szlovákiában a Tesco áruházakban is vásárolhatunk addig nálunk Magyarországon a hipermarketek közül az Auchan üzleteiben számíthatunk kedvezményekre a Lyoness akció keretein belül. Az elmúlt időszakban egyre gyakrabban megjelenő egeres-macskás reklámjával méltán válhat az Auchan az egyik legkedveltebb üzletté, különösen úgy hogy minden Auchan hipermarketban elköltött forintunk után pénzvisszatérítésben részesülünk.

 

Auchan, OMV, KIKA, Lukoil akció?


Spar, Lidl, Penny, Cora, Tesco kedvezmények, akciók lesznek?

Az élemiszerüzletekkel kapcsolatban fontos megjegyezni hogy még korábban a Spar hálózat is beletartozott az üzletek körébe, de sajnos a Plus megvétele után kivonult, mert így kibővítették a meglévő Supershop rendszerüket a Spar összes meglévő boltjaira is. Ez természetesen az összes Spar tagvállalatra is vonatkozik, tehát az ISP és Kaiser’s boltok sem elfogadóhelyek már. Érdekes jövőbeni terv lehet egy diszkontáruház becsábítása, mellyel kapcsolatban még bizonytalan a jövő, de egy Lildl vagy Penny egész új vásárlói réteget jelenthetne. Ez természetesen még egyelőre csak szóbeszéd, de érdekes lenne ha a Lyoness vásárlás kedvezményeit itt is ki lehetne használni.

 

Másik hely ahol költésünknek megfelelőn több visszatérítésre számíthatunk azok a benzinkutak, melyek közül a Lukoil és az OMV elfogadóhely. Ezek nagyrésze még utalványos partner, de egyre több helyen használhatjuk a cashback kártyánkat is. Az OMV és Lukoil utalványokhoz nagyon egyszerűen juthatunk hozzá. Lehetőségünk van az OMV vagy Lukoil szelvényeket személyesen a központi irodában készpénzért vagy interneten is megvásárolni melyet házhoz hoznak és már mehetünk is fizteni vele.

 

Baumax, Praktiker, Reál akciók