Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Lyoness mint kiemelkedő passzív jövedelem

Mi az a passzív jövedelem és hogyan segít ennek elérésben a Lyoness rendszere?


Első kérdésként nyílván azt teszi fel magának, hogy mi is az a passzív jövedelem illetve miért is jó ez Önnek? Itt nyílván elő lehet venni számos hangzatos példát és definíciót, mely megfelelően körülhatárolja a passzív jövedelem szót, de most kivételesen engedjék, meg hogy a Lyoness esetében kicsit más megvilágításba helyezzem a dolgot.

Passzív jövedelem. Miért passzív? Mert úgy jön létre, hogy egy egyszeri munkával elérhető úgy hogy később semmi extrát vagy többet nem tesz érte. Nézzük ezt meg egy mezei vásárlás esetén. Vásárolni eddig is vásárolt és ezután is fog, azzal a különbséggel, hogy ha ezt a Lyoness vásárlói rendszerén keresztül teszi, akkor az (egyébként is) elköltött pénze után, teljesen passzívan és automatikusan Ön azonnali pénzvisszatérítésekhez fog jutni. Tekinthetjük ezt kedvezménynek is, hiszen az elköltött pénzének egy része azonnal visszakerül Önhöz, egy része csak később jutalék, bónusz vagy vásárlási pénzvisszatérítés keretében.  És a legnagyszerűbb az egészben hogy ehhez Önnek nem kell mást tennie, csak azt amit eddig, vásárolnia, megvenni azt a terméket amit eddig is és egyébként is megvenne.

 

Nincs házalás, nincs mosóporbiznisz (ismerjük az Amwayt, ugye?), nincs terméktukmálás. Csak kedvezményes vásárlás van amit megoszthat barátaival és így mindenki jól jár.

 

Élelmiszert, ruházatot, bútort, elektronikai készüléket netán autót, sőt még a nyaralásából is profitálhat a pihenés mellett. Mint látja az egész a vásárlásról szól, amennyiben Ön vásárol, a folyamat elindul és nem zárul le. Ebből következik, hogy ennek a gyorsasága, úgymond a passzív jövedelem gyarapodása, a vásárlás gyakoriságától függ. Természetesen a jelen gazdasági helyzetben senkitől nem várható el hogy pusztán a passzív jövedelem növelése céljából többet vásároljon, viszont egyre fontosabbá válik, hogy ahogy az anyagi lehetőség engedik, a leghatékonyabban költsük el a pénzünket.

Lyoness, mint passzív jövedelem: itt érdeklődhet!

Ebben segít Önnek a Lyoness egy erős vásárlói közösséggel a háta mögött. Ebben Önnek is lehet szerepe, hiszen ha meggyőződött a rendszer sikerességéről a folyamatra, illetve vásárlások gyakoriságára Ön is hatással lehet. Annál az egyszerű oknál fogva, hogy ha Ön tudja, hogy ez ilyen jól működik, akkor ezt miért tartaná magában, miért ne osztaná meg rokonaival, barátaival netán ismerőseivel. Ebből következik, hogy az Ön erőfeszítését a Lyoness olyan módon fogja méltányolni, hogy az ismerőseinek vásárlásai után IS gyarapíthatja jövedelmét. Szeretne többet megtudni a Lyonessről? Szeretne csatlakozni?