Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Lyoness hálózat pozíciók - a pozíció előleg üzlet, nem befektetés!

Mi a Lyoness pozíció?

Lyoness terminológia szerint pozíció a neve annak az árréstömegnek melyet vásárlásaink után kapunk. (az 1% azonnal és 0,5%,0,5% hűségbonusz után) Ezek az árréstömegek, a különböző vásárlásaink után egy bizonyos értéket elérve pozícióvá alakulnak és bekerülnek a Lyoness hálózat speciális bináris elszámolási rendszerébe.


Kérdezheti joggal miért speciális? Azért speciális mert egy matematikai elveken nyugvó bináris rendszerről van szó, mely abban különleges hogy az üzlet rendszerébe kerülő pozíciókat mindig ugyanazon a logika mentén helyezi el, mégpedig úgy hogy egy pozícióhoz mindig csak és kizárólag kettő másik kapcsolódjon (ezért nem piramisjáték) és így tovább. Ezzel éri el hogy a bináris rendszer telítődésekor, a bekerülő pozíciók egymást támogatva jöjjenek létre. Természetesen ezek származhatnak mindössze egy, de akár több embertől is, hiszen egy embernek bármennyi pozíció árrése lehet.

 

Lyoness hálózat infók, regisztráció oldalunkra itt!

Lyoness hálózat: előleges pozíciók

A bináris rendszerbe kerülő pozíciók azonban nemcsak vásárlások után jöhetnek létre hanem, már most is ha az ember úgy kívánja, hiszen nem mindegy hogy mikor rendelkezik az ember pozíció beültetéssel a rendszerben. Ennek a logikának a mentén Lyoness lehetővé teszi törzsvásárlóinak úgynevezett előleg pozíciók vásárlását, amelyeket csak időben később használnak fel. Így már a kedvezményes vásárlás előtt rendelkezünk pozícióval és teljesen rajtunk múlik, mikor használjuk fel. Jelen esetben a pozíció értéke a leendő vásárlás maradék árréstömege, melyet úgy kaphatunk meg ha egy termékpartnernél pénzt költünk.


Példaként szemléltetve:
KiKA: 10%-os termékpartner
Lyonessnek járó díj: 1%
Azonnali visszatérítés: 1%
Direkt és Indirekt Hűségbónusz: 0,5-0,5%

Ha ezeket levonjuk a 10%-ból 7%-ot kapunk, mely a mardék árréstömeg, mely pozícióvá fog alakulni. Szemléltetés kedvéért ahhoz hogy egy 15.000 Ft-os pozíció létrejöjjön nekünk a Kikában elkell költenünk kb. 215.000 ft-ot.

 

Mivel mindenki más mértékben költekezik ezért a Lyoness megkülönböztet számos értékű pozíciót annak függvényében hogy mekkora vásárlás van mögötte. Erről bővebben a jutalék leírásunkban olvashat.

A Lyoness üzlet, nem befektetés!

Sok Lyoness hálózat tag foglalkozik azzal, hogy a kedvezményes vásárlás mellett további tagokat vonjon be. Ez az úgynevezett üzletépítés, amelynek keretében a tagok több bevételhez juthatnak azáltal hogy ismertetik az hálózat működését és beregisztrálják ismerőseiket. Ez idáig rendben is van, hiszen ez mindenkinek üzlet, jól jár vele minden résztvevő. A probléma ott kezdődik amikor valaki úgy próbálja előadni a dolgot, hogy a "Lyoness befektetés". Ez nem igaz. A Lyoness üzlet amellyel foglalkozni kell, építeni a hálózat további ágait és új tagokat regisztrálni. Tehát mindenképp kell rá időt szánni, hiszen csak így érhető el a hosszú távú, passzív jövedelem. A befektetés, ezzel ellentétben, pont arról szól, hogy a pénzt valaki elhelyezi valamilyen befektetési formában és utána nem törődik vele, hagyja hogy magától termelje a hozamokat (pl a legyegyszerűbb befektetés a bankbetét). Ezzel ellentében a Lyoness üzlet igényel idő és energia ráfordítást is. Ezért fontos hangsúlyozni azt hogy a Lyoness üzlet és nem befektetés!

 

Lyoness üzlet, nem befektetés! Regisztráció oldalunkra itt!