Nem hivatalos oldal

Figyelem! Ez egy nem hivatalos Lyoness oldal. A közösség népszerűsítésére jött létre és nem hivatalos információk közlésére illetve vélemények publikálására szolgál. Az oldalon szereplő tartalomért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal! A hivatalos oldal a www.lyoness.hu.

Ezért vásárol együtt az ország - Lyoness - a vásárló közösség

Ezért vásárol együtt az ország - a vásárló közösség


A Lyoness egy nemzetközi vásárló közösség, mely számos európai ország mellett Magyarországon is működtet egy leányvállalatot. Az elmúlt évek páratlan eseményei mellett, 2009.06.11-én Ausztria után Magyarországon is elindult a reklámkampány melynek célja, tovább erősíteni a vásárlói közösséget, mely segítségével az egyszerű vásárlónál jóval komolyabb kedvezményekhez juthatunk egy erős Lyoness közösség révén. Vásárlói közösség fontosságát hangsúlyozza többek között a reklámban elhangzó – Ezért vásárol együtt az ország – kijelentés is, hiszen együtt erősek vagyunk.

Érdeklődjön most ingyenesen! Ezért vásárol együtt az ország!

 

Lyoness rendszere és vásárlási mechanizmusának kulcsa a masszív Lyoness vásárlói közösség mely gyakorlatilag az alapvető eleme üzletnek, hiszen a kereskedőkkel közösen kialakított kedvezményeket csak és kizárólag, egy erős, vagy ha úgytetszik potenciálisan sok embert tömörítő közösséggel lehetséges elérni.

A mindkét fél számára kedvezményt, úgymond előnyt jelent a következőképpen: egy nagy és erős vásárlói közösség (mely ráadásul nemzetközi) mely több százezer embert tömőrít, sokkal jobb feltételeket tud kialakítani egy-egy kedvezmény elérésekor.

Ennek a végeredményét láthatjuk mikor a Lyoness vásárló közösség részeként termékpartnernél vásárolunk (Pl: KIKA 10%), ahol azonnal jogosultá válunk az 1% azonnali készpénz visszatérítésre, illetve megkapjuk az adott partner ’maradék’ kedvezményeit mely alapja lesz a Lyoness nyújtotta páratlan pénzvisszagazdálkodási és jövedelemszerzési lehetőségeknek. Tehát vásárlói oldalról mi megkapjuk ezeket kedvezményeket, melyet többnyire csak egy ilyen erős és nemzetközileg is komoly potenciállal rendelkező vásárlói közösséggel tudunk elérni, míg a kereskedő cserébe potenciális extra vásárlókat kap, akik a megfelelő kedvezményért cserébe szívesen fogják náluk elkölteni a pénzüket, hiszen a vásárlói közösség tagja, ahogy Ön is, élhetnek számos Lyoness nyújtotta lehetőségekkel.

 

Lyoness tanácsadás, teljesen ingyenesen!